<květen 2024>

Kategorie: mladší žáci
mladší žákyně
Informace k turnaji:
Termín: neděle, 30. srpna 2020 Zahájení: 9:00 hodin Ukončení: 16:00 - 18:00 hodin (dle počtu přihlášených družstev) Místo: venkovní areál Sokolka, ul. Nádražní č. 283 / 2, 783 35 Horka n. M. (umělý povrch Conipur) Počet družstev: max. 8 družstev Hrací doba: min. 1 x 20 min., 5 min. mezi utkáním (možná úprava, dle přihlášených družstev) Rozhodčí: deleguje komise rozhodčích OLKSH Technické ustanovení: při účasti 6 družstev se hraje systémem každý s každým. Při účasti 8 družstev budou vytvořeny dvě skupiny a následné utkání o konečné umístění. Družstvo má nárok na 1 time-out během utkání, vyloučení 1 minuta, jinak se hraje se dle pravidel ČSH. Ceny: hráči družstev umístěných na 1. - 3. místě obdrží medaile, všichni hráči obdrží sladkosti, družstva diplomy. Z každého družstva bude vyhodnocen „Talent“ družstva. Startovné: 1 000,- Kč / družstvo Přihlášky: zasílejte e-mailem na adresu: hazena-horka@email.cz Uzávěrka přihlášek: 24. 8. 2020, v případě velkého počtu družstev si pořadatel vyhrazuje právo výběru. Zpravidla se bude vybírat družstvo dle data přijetí přihlášky. Ubytování: můžeme zajistit ubytování z pátku na sobotu i ze soboty na neděli následovně: • v penzionu (450,- Kč / osoba) • v tělocvičně ZŠ (70,- Kč / osoba) – pokud se v souvislosti s pandemií „Covid-19“ nezmění hygienická opatření, bude tuto možnost využít. Strava: • Snídaně – 60,- Kč/osoba • Oběd – 100,- Kč / osoba • Večeře – 90,- Kč / osoba dohody. Doprovodný program: budě opět zajištěn bohatý a pestrý (skákací hrad, malování na obličej, dovednostní soutěže pro jednotlivce i skupiny, atd.) Podrobnější informace rád poskytnu na tel. čísle 777 550 638