<září 2024>

Název turnaje: Mikulášský turnaj mladšího a staršího minižactva
Místo konání turnaje: hala ZŠ Senice na Hané
Turnaj pořádá: TJ Sokol Horka nad Moravou
Kontaktní osoba:
Telefon: 777550638
Fax:
E-mail: hazena-horka@email.cz
WWW adresa: www.hazenahorka.cz
Datum konání turnaje: od: 8.12.2018
do: 8.12.2018
Kategorie:
Informace k turnaji:
Dovolte mi, abych Vás jméno házenkářského oddílu TJ Sokol Horky nad Moravou pozval na 7. ročník turnajů pro mini žactvo (smíšené turnaje pro chlapce a dívky). Tradiční turnaj pořádáme pro celkem dvě kategorie mini mladší - MLM (roč. nar. 2010 a mladší) a mini starší STM (roč. nar. 2008 - 2009). Turnaje se odehrají ve sportovní hale v Senici na Hané, ul. Žižkov 300, PSČ 783 45. V případě zájmu můžete s sebou přivést i mladého rozhodčího, který by si chtěl pískání vyzkoušet, či se v něm zdokonalit – dejte nám dopředu vědět. Během turnaje bude k dispozici bufet s bohatým občerstvením. Hrací doba: 2 x 10 min., s 2 minutovou přestávku a 3 minuty mezi utkáním. Technické ustanovení: hraje se systémem každý s každým, dle pravidel miniházené 4+1. Počet družstev: max. 6 v každé kategorii Ceny: všechna družstva obdrží diplomy, věcné ceny a sladkosti. Z každého týmu bude vyhlášen talent družstva, který obdrží diplom, věcnou cenu a sladkosti. Startovné: 1.000,- Kč (medaile pro všechny). Přihlášky: zasílejte e-mailem na adresu: hazena-horka@email.cz Uzávěrka přihlášek: vždy 7 kalendářních dní před konáním turnaje. V případě velkého počtu družstev si pořadatel vyhrazuje právo výběru. Zpravidla se bude postupovat, dle data přijetí přihlášky.