17.11.2011 otevřeno: 1659 x

V Time outu Ján Beňadik

V dalším dílu pořadu Time out České televize se můžete těšit tentokrát na představitele ženské házené. Své dotazy máte možnost směřovat na Jána Beňadika, trenéra interligové Poruby.

V úterý 22. listopadu bude hostem pořadu Time out interligový trenér Ján Beňadik. Tak jako vždy můžete na tohoto házenkářského odborníka směřovat své otázky, nejrychlejší a nejzajímavější telefonáty a emaily budou odměněny hodnotnými cenami. Jak otázky posílat se dočtete níže.

Ján Beňadík (nar. 11.12.1979) nahradil před letošní sezonou v Porubě trenéra Aleše Chrastinu, který se přesunul na lavičku B-týmu hrajícího první ženskou ligu. Reprezentační asistent slovenského národního výběru trénoval v uplynulé sezóně celek Trenčína, ještě předtím působil v Lednické Rovné a Bytči. Dosud svobodný ani ne dvaatřicetiletý házenkářský odborník podepsal v Porubě o prázdninách smlouvu na dva roky. „Jde o mladého ambiciózního kouče, který podle nás může náš celek posunout výkonnostně dále," uvedl v červnu pro iDnes.cz manažer porubského klubu Libor Adámek. "Líbil se nám také herní styl, kterým se v minulé sezoně prezentoval Trenčín. Proto padla naše volba právě na Jána Beňadika," dodal Adámek.

Pod jeho vedením a posílena o hvězdné posily jako je Alžběta Tóthová nebo Petra Vítková momentálně po 9. kole okupuje Poruba čtvrtou příčku tabulky WHIL za Veselím, Michalovcemi a Šalou s pouhými dvěma porážkami na kontě.

Další zajímavé informace o mladém trenérovi si můžete přečíst v rozhovoru na oficiálních stránkách klubu zde.

Dotazy na Jána Beňadika posílejte několika způsoby: nyní se můžete zapojit zasláním dotazu či vzkazu panu trenérovi elektronickou poštou na adresu timeout@ceskatelevize.cz , později pomocí formuláře na stránkách České televize, v průběhu živého úterního vysílání je navíc také otevřena telefonická linka. Jeden z dotazujících se může těšit na dárek od pana trenéra.

První volající obdrží pondělní a úterní předplatné MF Dnes.

Na konci měsíce budou slosovány všechny otázky a výherce se může těšit na míče značky Gala a kilometrickou banku od Českých drah.

Premiéra pořadu:

v úterý 22. 11. 2011 živě v 16:40 ČT4 Sport