<červenec 2024>

20.10.2011 otevřeno: 3061 x

Hostem Time-outu bude tentokrát Jan Landa

Stejně jako v loňském roce se na obrazovkách České televize můžete těšit na pořad Time-out s házenkářskými hosty. Tím prvním v letošní sezóně bude Jan Landa, odchovanec Lovosic, který se vrátil do mateřského klubu, aby mu pomohl dosáhnout na titul.

V minulém ročníku extraligové soutěže jste mohli v pořadu Time-out klást otázky velezkušenému hráči Lovosic Vladimíru Šumovi, v úterý usedne do stejného horkého křesla jeho nový spoluhráč – Jan Landa. A vy se ho můžete ptát na vše, co vás zajímá.

Na konci loňské sezóny přispěl z pozice kapitána výraznou měrou k tomu, že v dramatickém závěru soutěže vybojoval titul místo Lovosic, kde házenkářsky vyrůstal, celek Dukly, v jehož dresu loni působil. Na začátku sezóny letošní pak zamířil zpět domů, aby pomohl naopak Severočechům dosáhnout historického úspěchu.

Jan Landa, aktér jednoznačně jednoho z nejzajímavějších předsezónních přestupů, dal stabilnímu zaměstnání a domácímu prostředí přednost dokonce před zahraničním angažmá. Čerstvý inženýr ekonomie si nedávno našel novou práci jako podnikatelský poradce a právě pracovní vytížení bylo jedním z faktorů, které ho přivedly zpět do Lovosic. Tady působí pod trenérským vedením Vojtěcha Srby a organizačním dozorem svého bratra Ondřeje Landy, který se právě před letošní sezónou stal novým předsedou klubu. (více zde )

Hráčsky se Landa těšil především právě na spolupráci s veteránem Šumou, i když si po návratu do Lovosic vyslechl i z jeho strany několik narážek na to, že právě on je jedním ze strůjců loňského lovosického „neúspěchu“. Momentálně se s Landou počítá především na rozehrávce, kde musel nahradit Milana Berku, který si léčí operované rameno, do budoucna by pak měla být tato levoruká spojka především výztuhou obrany, tak jak jsme na ni zvyklí (více zde ).

Cest, jak poslat dotazy, je několik: nyní se můžete zapojit zasláním dotazu elektronickou poštou na adresu timeout@ceskatelevize.cz , později pomocí formuláře na stránkách České televize, v průběhu živého úterního vysílání je navíc také otevřena telefonická linka. Jeden z dotazujících se může těšit na hodnotný dárek. Na konci měsíce budou slosovány všechny otázky a výherce se může těšit na míče značky Gala a kilometrickou banku od Českých drah.

Premiéra pořadu:

úterý 25. 10. 2011 v 16:10 na ČT4 Sport