<březen 2024>

10.4.2011 otevřeno: 3625 x

Poslední den na přihlášení se k trenérskému kurzu "B"!

Český svaz házené uspořádá ve spolupráci s Univerzitou Palackého v Olomouci další školení trenérů licence "B". Zájemci najdou podrobnosti v článku.

Český svaz házené pořádá školení trenérů licence „B“ v následujících termínech:
- obecná část: Universita Palackého v Olomouci, FTK, 20. - 22.5. a 27. - 29.5.2011,
- specializovaná část: Olomouc, předběžně prosinec 2011,
-  závěrečné zkoušky s obhajobou písemné práce: duben 2012

Cena školení byla stanovena na 6500,-. Posluchačům nebude propláceno jízdné a nebude poskytována refundace ušlé mzdy. Ubytování a stravování bude poskytnuto z poplatku pouze v průběhu specializované části.

V obecné části budou účastníci rozděleni do skupiny s maturitou a do skupiny bez maturity. Přihláška na školení musí být tedy doložena xeroxovou kopií maturitního vysvědčení.

Přihlášku s potvrzením oddílu a přesnou kontaktní adresou uchazeče (včetně osobní mailové adresy a přímého telefonního spojení) a kopií maturitního vysvědčení je třeba zaslat do 15.dubna 2011 na sekretariát Českého svazu házené Zátopkova 100/2, 160 17 Praha 6. Přihlášky bez uvedeného přímého kontaktu na uchazeče nebudou akceptovány!!

Školení licence „B“ v tomto roce je organizováno přednostně pro zájemce z oblasti Moravy. Pro Čechy je plánováno školení v roce 2012.

V případě, že některý oddíl vysílá více zájemců, je třeba, aby stanovil jejich pořadí (k tomu bude přihlédnuto, jestliže počet přihlášených bude vyšší než 35 osob).

Absolventi celého školení mohou obdržet osvědčení pro živnostenský úřad.

PaedDr. Martin Tůma, PhD.
předseda TMK ČSH