29.11.2010 otevřeno: 1767 x

Vychází nový Handball Plus!

V říjnu spatřilo světlo světa první číslo třetího ročníku exkluzivního házenkářského časopisu Handball Plus. Na druhé číslo sezóny 2010/2011 se můžete těšit již dnes, i když nové číslo Handball Plusu vychází 15. prosince!

Těšit se na něj můžete všichni vy, kteří máte zaplaceno individuální startovné jako členové Českého svazu házené nebo jste předplatiteli našeho časopisu. Nemáte-li v systému handball.net správnou adresu, máte na její opravu již jen poslední dny (více informací najdete v článku zde). I nadále platí možnost si náš časopis předplatit, podrobnější informace si přečtete v článku zde.

A na co konkrétně jsme se ve druhém čísle nového ročníku zaměřili?

- v rozhovoru čísla vás ještě blíže seznámíme s novým trenérem české ženské reprezentace Janem Bašným,

- představíme ambiciózní projekt v podání Talent M.A.T. Plzeň, který má skončit extraligovou medailí,

- pro mnohé z vás pak po dlouhé době přiblížíme aktuální život dnes již bývalé české reprezentantky Martiny Knytlové,

- nezapomínáme ani na jednu z nejlepších hráček W.H.I.L. Lenku Flekovou nebo bývalého reprezentanta Karla Jindřichovského,

- nahlédnete pod pokličku házené ve Španělsku, házenkářské dynastie Kotrčů, Street Handballu a mnoha dalších témat.

A těšit se můžete například také na plakát kapitána české reprezentace Karla Nocara.

Nový Handball Plus vychází již 15.prosince!!