3.8.2020 otevřeno: 974 x

Molten a Rehband výhradním partnerem České házené

Značky Molten a Rehband se prostřednictvím společnosti Leman Sport staly výhradním technickým partnerem ČSH a všech jeho složek v oblastí míčů a bandáží.

„Je nám velkou ctí stát se „naplno partnerem“ Českého svazu házené. Pokračujeme ve spolupráci s mládeží, ženskou MOL ligou i ženskými reprezentačními družstvy a rozšiřujeme naše působení do mužských soutěží, reprezentace i klubů,“ uvedli k novému partnerství zástupci společnosti Leman Sport.

Molten Corporation Japan je největším výrobcem sportovních míčů na světě. Tento fakt je samozřejmě pro tuto japonskou společnost velkým závazkem, a proto využívá vlastní R&D (výzkumnou a vývojovou) sekci, která se zaměřuje na vývoj těch nejlepších míčů na světě. Není výjimkou, že vývoj míče trvá i několik let. „I to, že jsme špičkou ve svém oboru, sehrálo důležitou roli při uzavření partnerské smlouvy s IHF již v roce 2014 a míče Molten jsou oficiálním hracím míčem mistrovství světa a olympijských her,“ zmiňují zástupci firmy.

Molten disponuje širokou nabídkou světových míčů, včetně doplňků jako je například skvělé lepidlo, čističe na podlahu a další sortiment.

D60!

„Jsme právem hrdi na to, že přivedeme na český trh právě my tento REVOLUČNÍ MÍČ! D60 neboli Diamant se 60ti panely je první míč, který bude lepit i bez lepidla. Tuto novinku očekáváme na českém trhu během roku 2021 a nabídneme jej do nejvyšších soutěží ČSH, ale i do mládeže, kde si uvědomujeme problematiku „lepení“,“ vysvětluje vedení společnosti Leman Sport.

Bandáže a zdravotní materiál REHBAND

Švédský průkopník a inovátor ortéz a bandáží. To je ve velké zkratce popis značky REHBAND, která se společně s Moltenem stává partnerem Českého svazu házené. Tato světová značka se vrací na český sportovní trh, který ji velmi dobře zná a díky společnosti Leman Sport mají opět možnost mít tuto značku na dosah.

Na zboží obou značek budou pro všechny milovníky házené od nejmenších až po největší připraveny skvělé slevy ze široké nabídky těchto světových značek. O prodejních akcích vás budeme informovat především prostřednictvím systému HandballNet 2.0 v Osobní zóně všech členů ČSH.

Prodejna Leman

Tým Lemansport