23.7.2020 otevřeno: 1513 x

Spuštěny procesy přestupního řízení v H-netu 2.0

Ve středu 22. července byly v systému H-net 2.0 spuštěny procesy přestupních řízení, hostování a limitovaných přestupů. Přinášíme vám soubor manuálů popisující postup realizace jednotlivých typů žádostí a rovněž Zásady přestupního řízení. Prosíme o jejich prostudování před tím, než započnete proces žádostí v přestupních řízeních.

Manuály popisující agendu přestupních řízení jsou dostupné pro vaše potřeby v přehledu dokumentů na odkaze zde.

Současně žádáme, aby si účastníci přestupních řízení - tedy zástupci klubů i samotní hráči - prostudovali Zásady přestupního řízení, jež jsou dostupné po přihlášení do H-netu 2.0 on-line zde.

Upozorňujeme, že proces přestupního řízení, limitovaných přestupů i hostování vyžaduje verifikaci ze strany hráče, kterou hráč provede zde v systému HandballNet 2.0 (vše popsáno v manuálech). Je tedy nutné, aby se hráč přihlásil do systému HandballNet 2.0 a v systému realizoval potřebné kroky, stejně jako mateřský klub daného hráče. Současně je žádoucí, aby se nový klub hráče předem přesvědčil, že hráč se již přihlásil do svého profilu zde v informačním systému, aby mohl ze své strany přestupní řízení verifikovat.

V případě nejasností, které vám neobjasní poskytnuté manuály, jsou vám k dispozici pracovníci soutěžního úseku.

Prosíme o důkladné prostudování uvedených materiálů. Děkujeme!