22.7.2020 otevřeno: 839 x

Další příprava beachhandballového výběru, hráči opět trénovali v Ládví

V Beachklubu Ládví v Praze se znovu sešli vybraní hráči na druhém přípravném kempu plážové házené. Formující se reprezentační výběr teď čekají přípravné turnaje.

Celkem 27 hráčů z klubů z České republiky se v úterý v Praze zúčastnilo druhého celodenního beachhandballového kempu. „V první tréninkové jednotce se výběr zaměřil na individuální dovednosti a nácvik základních kombinací, ve druhé pak na herní situace a došlo i na tréninková utkání. Celý kemp se nesl ve slušném tempu a velmi dobré kvalitě. Hráčům moc děkujeme za nasazení a klubům za uvolnění hráčů pro tuto přípravu,“ uvedl zástupce Komise pro alternativní druhy házené Jiří Opava.

Další akce již čeká na vybrané hráče v Praze, a to turnaj Prague Open od 8. až 9. srpna 2020. „Sem pozvou trenéři hráče, kteří utvoří 2 přípravná družstva. Poté výběr pojede na turnaj Bělá Cup v termínu od 15. do 16. srpna, kde se výběr hráčů zase ještě zúží,“ doplnil Opava.

Foto: Jiří Opava