<červenec 2024>

14.10.2019 otevřeno: 866 x

Střípky z RHC: Dva mini kempy pod hlavičkou RHC Zubří

I v nové sezóně se mladí házenkáři v regionech poctivě připravují a zlepšují své dovednosti. Třeba na dvou mini kempech, které pro ně připravili v Zubří.

Po dvou týdnech se o uplynulém víkendu uskutečnil v Zubří druhý mini kemp pro hráče ročníku narození 2007 a 2008 pod hlavičkou RHC Zubří. „V obou mini kempech jsme se zaměřili na individuální činnosti jednotlivých hráčů a hráček v útočné fázi. Kladli jsme důraz na správnou orientaci těla při přihrávce, střelbě a uvolnění 1 na 1,“ popsal společnou práci trenér Josef Mazač.

Po dobu obou mini kempu byli malým házenkářům a házenkářkám k dispozici svými radami hráči extraligového družstva HC ROBE Zubří Lukáš Hybner, Jiří Dokoupil, Marek Hlinka, Pavel Přikryl, Tomáš Vlk a Šimon Mizera. „Za to jim patří velké díky,“ uznal Mazač a přidal ještě několik statistických faktů: „Prvního kempu se zúčastnilo 35 hráčů a druhého 29 hráčů ze všech oddílu Zlínského kraje. Všechny mladé hráče a hračky je potřeba pochválit za přístup k netradičně dlouhým mini kempům a také poděkovat oddílům za uvolnění těchto hráčů.“