16.4.2019 otevřeno: 1104 x

Seminář trenérů vrcholové házené

ČSH připravuje v rámci podpory vzdělávání seminář trenérů na téma „Aktuální tendence v tréninku vrcholové házené“. Seminář se bude konat v neděli 16. června v Ostravě spolu s reprezentačním utkáním Česko – Bosna a Hercegovina.

Trenérský seminář „Aktuální tendence v tréninku vrcholové házené“

Seminář se bude konat v neděli 16. června v Ostravě. Předpokládá se kombinace účasti na semináři a sledování kvalifikačního utkání mužů Česká republika – Bosna a Hercegovina (18.00 výhoz). Seminář by se měl konat přímo v oblasti „Ostravar arény“, kde se bude poté kvalifikační utkání konat.

Program semináře:

10.00 – 11.30 Psychologické aspekty činnosti trenéra (J.Bašný, M. Salčáková)
11.45 – 12.30 Možnosti inspirace pro práci sportovních center - poznatky z návštěvy sportovního centra Red Bullu v Salzburgu. (V. Riedel)
13.30 – 15.00 Seminář trenérů při MS v házené mužů v SRN –výstupy z hlavních obsahových bloků (M. Tůma, J. Filip)
15.15 – 16.40 Jak EHF podněcuje mladé trenéry – poznatky ze semináře EHF pro mladé trenéry (J. Petružela)

Účast na semináři bude ohodnocena 8 kredity do systému obnovování licencí.

Účastnický poplatek činí 100,- Kč bez ceny vstupenky na utkání

Vzhledem k nutnosti seminář organizačně připravit žádáme zájemce o zaslání předběžné přihlášky na e-mail tuma@chf.cz. Do přihlášky, prosím, uveďte identifikační údaje (jméno, příjmení, klub, číslo registrace a FUNKČNÍ mailovou adresu). Přihlášení zájemci dostanou po termínu uzávěrky 19. května další pokyny.