24.3.2019 otevřeno: 564 x

Střípky z RHC: Ve Zlíně proběhl další mini kemp

Celkem 21 dívek a 2 hoši z osmi oddílů – Zubří, Hovězí, Kunovic, Rožnova pod Radhoštěm, Luhačovic, Holešova, Velké nad Veličkou a Zlína se sešlo v pátek 15.3. ve sportovní hala Gymnázia T.G.M. ve Zlíně. „Tříhodinový program kempu mladších žaček všichni zvládli skvěle,“ pochvalovala si trenérka Lenka Černá.

„Na začátku jsme zahráli hry, honičky, soutěžili jsme v družstvech a důkladně se rozcvičili. V další části jsme cvičili obratnost a míčovou techniku za použití obručí. Poté jsme ve trojicích zdokonalovali přihrávky. Kladli jsme důraz na odhod míče s paží nahoře,“ popisovala podrobně program minikempu trenérka RHC Zlín Lenka Černá a dodala: „Po krátké pauze jedna skupina procvičovala zpracování míče po odrazu od pružné sítě s následnou kličkou a střelbou na branku. Druhá skupina zkoušela střelbu v letu po odrazu z malé trampolíny.“

Trenérku rovněž potěšil velký počet dětí a zastoupení osmi házenkářských klubů na kempu. Další kemp, tentokrát věnovaný brankářům a brankářkám, proběhne v pátek 12.4. 2019 od 17:00 do 20:00 opět v hale Gymnázia T.G.M. Zlín.

Plán akcí RHC HC Zlín na měsíc duben 2019

11.4. čtvrtek 17:30-19:00 OTJ hala Gymnázia nám. T.G.M. Zlín
12.4. pátek 17:00-20:00 Brankářský kemp – hala Gymnázia nám. T.G.M. Zlín
25.4. čtvrtek 17:30-19:00 OTJ hala Gymnázia nám. T.G.M. Zlín

Na kemp a OTJ se přihlašujte mailem nebo tel. 774 02 07 07.

Foto: Patrik Zelenický