<březen 2024>

22.3.2019 otevřeno: 1595 x

Workshop Gabriely Koukalové „SPOLEČNĚ SPRÁVNOU CESTOU“

Zástupci ČSH ve spolupráci s týmem nadačního Fondu Gábi Gabriely Koukalové si dovolují pozvat širokou házenkářskou veřejnost - především mladé hráče a hráčky, trenéry a rodiče - na unikátní přednášku konanou dne 17.4.2019 v Brně. Na akci vystoupí uznávaní odborníci, pan Marian Jelínek na téma mentálního koučinku a pan Pavel Suchánek na téma výživy, a to nejen ve sportu.

Akce je součástí nového projektu, jehož hlavní organizátorkou je Gabriela Koukalová, která zároveň prostřednictvím svého nadačního Fondu Gábi vše financuje. Gabriela bude samozřejmě na akci také přítomna a v rámci diskuse se do přednášky zapojí.

Hlavním cílem přednášky je ukázat nejen trenérům, ale i mladým sportovcům a jejich rodičům, co znamená dostat se na sportovní vrchol, jaké to je zažívat pocity z vítězství a zároveň, jak je důležitá pro optimální vývoj mladého sportovce psychická stránka a správná výživa. To vše zazní z úst těch nejpovolanějších.

Zváni jsou trenéři, hráči (především ve věku 12 – 16 let) a rodiče. Vzhledem k omezené kapacitě prostor brněnského SONO CENTRA, kde se akce koná, vás v případě zájmu prosíme o registraci na mailovou adresu info@sportclient.cz. V mailu uveďte jméno hráče, klub, věk a počet doprovodných osob. V případě většího zájmu v klubu je potřeba, aby každý klub či trenér zaslal tabulku účasti. Jsme přesvědčeni, že bude akce pro všechny přínosná, a to nejen pro sportovní kariéru mladých sportovců.

SPOLEČNĚ SPRÁVNOU CESTOU

17.4.2019 v 17:00 h

SONO centrum, Veveří 113, 616 Brno

Registrace na info@sportclient.cz

Vstupné: 0 Kč

Tabulku pro přihlášení najdete i zde.