30.5.2018 otevřeno: 1162 x

Přijďte fandit malým házenkářům na Kynžvartský pohár o víkendu 8. - 10. června 2018

Jeden z nejtradičnějších mládežnických turnajů v házené u nás „Kynžvartský pohár - Memoriál Milana Prokeše“ oceněný cenou Českého svazu házené CZECH HANDBALL AWARD 2016 otevře 8.6.2018 již po 43. své brány a přivítá rekordní počet účastníků, kterými bude 41 týmů z celé ČR.

Turnaj je vypsán pro tři věkové kategorie – mini žákyně, mladší žákyně a starší žákyně, v posledně zmiňované kategorii listina přihlášených týmů slibuje velmi kvalitní házenou vzhledem k tomu, že převažují účastníci ze špičky dlouhodobé celostátní soutěže ČSH Žákovské ligy.

"Oblíbený turnaj bude odehrán na čtyřech sportovištích v Lázních Kynžvart – dvě hřiště se nacházejí v areálu TJ Sokol Lázně Kynžvart, třetí hřiště diváci najdou u ZŠ Lázně Kynžvart a poprvé se v letošním ročníku podíváme na nově vybudované hřiště nacházející se v areálu Léčebných lázní Lázně Kynžvart," zve za pořadatele Daniela Radová.

Na účastníky čekají nejen skvělé sportovní zážitky, ale také bohatý doprovodný program určený zejména pro děti, a to na všech zmiňovaných sportovištích – půjde o různé atrakce, dětskou diskotéku se světelnou show a večerní ohňostroj. Pořadatelé také očekávají návštěvy významných osobností, a to jak z veřejné sféry, tak z řad házenkářských osobností.

Město Lázně Kynžvart, jež je patronem turnaje, se na tři dny promění v házenkářské srdce celého českého házenkářského hnutí. Neváhejte a přijďte povzbudit naše budoucí házenkářské naděje a užijte si s námi jedinečnou přátelskou atmosféru tohoto turnaje! Sportovní utkání budou hrána od pátečního rána 8:00 hodin, v pátek v 16:30 proběhne slavnostní zahájení turnaje, po odehraných utkáních celého prodlouženého víkendu turnaj vyvrcholí v neděli ve 14:30 hodin závěrečným ceremoniálem s vyhlášením výsledků. Více informací včetně možnosti on-line sledování výsledků najdete na webových stránkách oddílu házené TJ Sokol Lázně Kynžvart. Vstupné je dobrovolné.