11.4.2018 otevřeno: 7928 x

Materiály k mimořádné Konferenci 21. dubna 2018

V souvislosti s připravovanou mimořádnou Konferencí ČSH, která byla svolána na 21. dubna 2018, zveřejňuje ČSH patřičné dokumenty. V odkazu níže najdete aktuálně zásady pro sestavení Exekutivy, příslušné pokyny a formuláře a přehled krajských Konferencí a exekutiv. Kompetentní osobou pro přípravu Konference je Ing. Jiří Melničuk. Zveřejněn průběžný seznam kandidátů, bude průběžně aktualizován. Zveřejněna pozvánka a organizační pokyny pro účastníky Konference, dále také formulář příspěvku na úhradu cestovních výdajů

Dokumenty najdete zde.

Prosíme, věnujte pozornost i přiloženým pokynům.

Sekretariát ČSH ustanovil kompetentní osobu, která je zodpovědná za přípravu mimořádné Konference ČSH dne 21.4.2018. Touto osobou je:

Ing. Jiří Melničuk

E-mail: melnicuk@chf.cz

Kompetentní osoba je současně ustanovena pro doručování všech písemností (a to včetně e-mailové korespondence) v této věci a za zveřejňování všech informací nezbytných pro konání mimořádné Konference ČSH na webových stránkách, dále za vedení celé dokumentace k přípravě a konání mimořádné konference ČSH.

Tuto informaci předají KSH ke zveřejnění na svých webových stránkách.