<květen 2024>

20.11.2017 otevřeno: 797 x

Koncepce práce s mladými rozhodčími a její dílčí výsledky

20.11.2017 KR ČSH zveřejňuje hodnocení vybraných utkání u vytipovaných dvojic perspektivních rozhodčích za podzim 2017.

KR ČSH hned na úvod své činnosti v roce 2016 vytvořila stěžejní materiál shrnující Koncepci práce s mladými rozhodčími. Na základě tohoto dokumentu po celou dobu své činnosti KR ČSH systematicky pracuje s mladými rozhodčími za vydatné kooperace s KR KSH.

Pozitivní výsledky Koncepce je možné pozorovat již v tuto chvíli. Sbor rozhodčích se neustále rozrůstá, s těmi, kteří získají čerstvou licenci, ale také s těmi, kteří aktuálně patří mezi potencinální perspektivní dvojice, se dále pracuje, tak aby se jejich znalosti a výkonnost postupně zvyšovala. Přehled hodnocení pozorovatelů vybraných utkání u vytipovaných dvojic naleznete zde.

Seznam zájemců o licenci rozhodčího není stále prázdný, nová školení probíhají v průběhu celého roku na různých místech. Termíny jsou k dispozici zde.