30.7.2017 otevřeno: 909 x

EHF pořádá kurz pro delegáty a rozhodčí plážové házené

Zástupci EHF zveřejňují pozvánku na školení delegátů a rozhodčích plážové házené na Kanárských ostrovech. Nabízí příspěvek pro podporu ženských dvojic rozhodčích a delegátek!

Počet účastníků je omezen celkem na tři dvojice rozhodčích a šest delegátů, funguje na principu „kdo dřív přijde, ten dřív mele“. Jednacím jazykem je angličtina. Podmínkami pro účast rozhodčích jsou zkušenost s plážovou házenou, věk do třiceti let. Velmi vítané jsou ženské dvojice rozhodčích a upřednostněny jsou přihlášky federací, které dosud nemají sudí na plážovou házenou. Hlásící se delegáti by rovněž měli mít zkušenost s plážovou házenou, vek do 45 let a rovněž jsou vítány ženy a upřednostnění zájemci ze zemí, které dosud nemají delegáty plážové házené.

Nezbytné je pro rozhodčí lékařské potvrzení způsobilosti, které nesmí být starší než dva měsíce a fyzické testy. Pro delegáty i rozhodčí platí znalost pravidel Beach Handball – Rules od the Game 4th Edition, test se uskuteční 2č. a 25. října 2017. Pro delegáty dále platí nutná znalost European Championships Regulations for Beach Handball a Oficiální EHF technických zápisů pro plážovou házenou.

První přihlášená ženská dvojice a první dvě přihlášené delegátky budou mít ze strany EHF uhrazenou cestu na školení!

Poplatek za kurz je 300 EUR, registrační uzávěrka je 14. září 2017.
Termíny akce jsou 24. října 2017 (příjezd do 14.00 hodin) až 30. října 2017.
Doprava z a na letiště Gran Canaria jsou bezplatné, stejně tak ubytování během kurzu.

Další informace zde