<květen 2024>

20.1.2017 otevřeno: 533 x

Školení rozhodcovské licence C již brzy v Praze!!!

20.1.2017 Teoretická část školení se uskuteční ve dnech 18. a 19.2.2017 ve Sportovním areálu Břve v Hostivicích. Školení je otevřené všem zájemcům ze všech krajů ČR.

Rádi bychom Vás informovali o konání školení pro získání nové licence rozhodčího - C, které pořádá Komise rozhodčích PSH ve spolupráci s KR ČSH. Je žádoucí předat tuto informaci do klubů, ve kterých aktivně působíte a případným zájemcům z Vašeho okolí.

Zúčastnit se mohou jak držitelé licence D, kteří mají zájem o získání vyšší licence, tak i zájemci, kteří zatím žádnou licenci rozhodčího nemají a mohou absolvováním tohoto školení získat přímo licenci C. Podmínkou pro získání licence C je minimální věk 15 let. Teoretická část školení se uskuteční ve dnech 18. a 19.2.2017 ve Sportovním areálu Břve v Hostivicích. Sraz účastníků je 18.2. 2017 v 9.30 hodin. Praktická část školení se uskuteční ve dnech 14.-17.4.2017 v rámci praktického řízení utkání dětí na Prague Handball Cupu. Složení praktické zkoušky je rovněž možné po dohodě s místně příslušnou komisí rozhodčí krajského svazu házené v kraji, odkud uchazeč pochází.

Toto školení je otevřené všem zájemcům ze všech krajů ČR. Zajištění dopravy a ubytování je na každém uchazeči, pořadatel toto nezajišťuje ani nehradí. Ubytování je případně možné v hotelu přímo vedle sportovního areálu (doporučujeme včasnou rezervaci). Pořadatel zajistí účastníkům školení oběd 18. a 19.2.17.

Veškeré potřebné informace včetně přihlášky jsou ke stažení zde

Děkujeme za spoluúčast v šíření této příležitosti do celého házenkářského hnutí.