19.10.2009 otevřeno: 2465 x

Vyšel nový Handball Plus. Jak se vám líbí?

V minulém týdnu proběhla distribuce prvního čísla druhého ročníku házenkářského časopisu Handball Plus. Do rukou se vám dostalo číslo se 72 stranami, což je o čtyři strany více, než měla čísla speciální v prvním ročníku.

Stejný rozsah budou mít v letošní sezóně všechna čísla Handball Plus a vy se tak můžete dozvědět celou řadu zajímavých a především nových informací o vašem oblíbeném sportu, hráčích, hráčkách a týmech.

V prvním čísle Handball Plusu si můžete přečíst rozhovor čísla s Lenkou Kysučanovou, která byla vyhlášena naší nejlepší házenářkou za uplynulé dva roky, rozhovor s brankářem Milošem Slabým, exkluzivní rozhovor se světovou hvězdou Nikolou Karabatičem nebo profil klubu TJ Cement Hranice. Doporučuji určitě i rozhovor s naší bývalou vynikající reprezentantkou Petrou Čumplovou-Khekovou, která se ani po ukončení sportovní kariéry neztratila a na házenou stále vzpomíná.

Ale zajímavých článků je věřím v časopise plná řada a my doufáme, že se vám jeho nová grafika bude líbit. Samozřejmě uvítáme všechny vaše připomínky, nápady, názory nebo to, jak se vám vlastně první číslo líbí nebo možná i nelíbí. Vaše názory a hodnocení prosím zasílejte na internet@chf.cz , my je zveřejníme v dalším čísle časopisu, který vychází v prosinci tohoto roku.