<květen 2024>

27.10.2016 otevřeno: 1404 x

DOTAČNÍ PROGRAMY MŠMT PRO ROK 2017 – vyhlášení se blíží, buďte připraveni

Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy zveřejní v nejbližší době další informace o programech podpory sportu v následujícím roce. Žádat o dotace budou moci přímo MŠMT také házenkářské kluby!

Dle předběžných informací je pravděpodobné, že Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy (MŠMT) zveřejní hned na počátku příštího týdne další informace o "Státní podpoře sportu pro rok 2017", konkrétně, že dojde k vyhlášení dotačních programů. Informace a podmínky pro podávání žádostí o poskytnutí dotací v jednotlivých vyhlášených titulech, zejména tedy v programu č. IV (Údržba a provoz sportovních zařízení) a programu č.VIII (Organizace sportu v SK a TJ), kde dojde k slíbenému výrazné navýšení objemu prostředků oproti roku 2016, budou mít velkou důležitost i pro házenkářské kluby (objem finančních prostředků v porgramu č. VIII se oproti původním 300 mil. Kč bude blížit jedné miliardě!).

Je rovněž zřejmé, že na podání žádostí bude velmi krátká doba, proto doporučujeme pravidelně sledovat příslušnou sekci internetových stránek MŠMT ZDE