18.8.2016 otevřeno: 1091 x

V sobotu na viděnou v parku Rio-Lipno!

Velký letní den olympijské házené je tady! Přijeďte za námi v sobotu na Lipno, nebudete litovat! Co všechno jsme pro vás připravili?

Letní olympijské hry v Riu vrcholí už o víkendu s nimi i náš program v olympijských parcích. Už v sobotu se společně potkáme v olympijském parku Rio-Lipno a užijeme si skvělé házenkářské odpoledne.

Už od 13 hodin se můžete na lipenském Unihřišti potkat s významnými osobnostmi našeho sportu. Pojďte si lehce zatrénovat s házenkářkami Barborou Raníkovou nebo Petrou Čumplovou či kanonýry Janem Filipem a Karlem Nocarem. Tito zkušení reprezentanti si s vámi užijí dovednostní soutěže a aktivity přímo na hřišti krátce před tím, než se po druhé hodině odpolední seznámí se svými spoluhráči a soupeři pro exhibiční utkání.

Ještě předtím, než vypukne netradiční házenkářský souboj, se však všichni společně potkáme u hlavního pódia lipenského parku, kde budou 15.20 hodin oceněni stříbrní olympionici z olympiády v Mnichově v roce 1972 pánové Ivan Satrapa, Jaroslav Škarvan, Ladislav Beneš, Pavel Mikeš, František Brůna, Jindřich Krepindl, Vladimír Jarý a Vladimír Haber. Pojďte jim společně poděkovat za jejich skvělý olympijský výkon, který si tak rádi stále připomínáme!

Naši olympionici pak zasednou na tribunu, aby fandili svým nástupcům v exhibičním utkání. Tento atraktivní souboj vypukne v 16.00 na lipenském Unihřišti! Tak přijďte fandit, bude to stát za to!

13.00 - 14.00 Dovednostní soutěže s osobnostmi české házené - Unihřiště Lipno

14.00 - 15.00 Házenkářské aktivity - Unihřiště Lipno

15.20 Předání diplomů našim stříbrným olympioniků 1972 z rukou prezidenta ČSH Radka Bendla (Ivan Satrapa, Jaroslav Škarvan, Ladislav Beneš, Pavel Mikeš, František Brůna, Jindřich Krepindl, Vladimír Jarý, Vladimír Haber) - hlavní pódium olympijského parku Rio-Lipno

16.00 Exhibiční utkání Rio-Lipno 2016