27.7.2016 otevřeno: 2468 x

Finální znění rozpisů soutěží

V sekci Ke stažení naleznete finální podobu rozpisů soutěží řízených ČSH, které byly schváleny na červencovém zasedání Exekutivou ČSH. Zápis z tohoto jednání naleznete rovněž v příslušné sekci.

Soutěžní komise ČSH zveřejnila finální a úplné znění jednotlivých rozpisů soutěží, řízených ČSH, které byly 21.července schváleny Exekutivou ČSH:
a) Reglement, Rozpis 2016-17 a Disciplinární předpis WHIL
b) Rozpis Extraligy ČSH 2016-17
c) Rozpis soutěží řízených ČSH (1, a 2: ligy dospělých a dorostenecké ligy)
d) Rozpis Českého poháru mužů a žen.

Textová část každého Rozpisu je samostatným prováděcím předpisem ČSH, který upřesňuje a doplňuje ustanovení Řádů a nižších předpisů. Datové části Rozpisů obsahují také termíny utkání, někdy i obsazení rozhodčími, a samozřejmě také adresáře družstev, rozhodčích a delegátů - tyto údaje stejně jako časy utkání a nominace rozhodčích byly sice včera aktuální, ale budou se často během ročníku měnit.

Všechny kluby, rozhodčí i delegáti obdrží během následujících týdnů příslušné rozpisy také poštou v tištěné formě; zásilky na oddíly budou adresovány organizačním pracovníkům.

Rozpisy soutěží naleznete ZDE

Zápis z červencového zasedání Exekutivy ČSH naleznete ZDE