4.7.2016 otevřeno: 1590 x

Tradiční čas "plážovek" obohatí Prague Open Beach Handball!

První ročník silně obsazeného mezinárodního turnaje v plážové házené posouvá měřítka domácího dění v beach handballu. Turnaj s bohatým doprovodným programem se uskuteční v hlavním městě ve dnech 7. až 10. července 2016.

Přestože v srdcích skalních fanoušků pískové odnože našeho sportu zůstane na nejvyšší příčce mezi domácími turnaji nejstarší a "nejopravdovější" Prýgl Cup v Brně, Mekkou "beacharů" se v posledních letech bezpochyby stala Bělá pod Bezdězem, kde se i letos uskutečnila velkolepá akce. Ta se až do letošního léta mohla pyšnit puncem bezpochyby nejprestižnější házenkářské akce na písku v rámci celé ČR.

Více o 11. ročníku Schmolz + Bickenbach Bělá Cup 2016, který proběhl od pátku 1. července do včerejšího dne na koupališti v Bělé pod Bezdězem naleznete ZDE

Házenkářské léto 2016 má ale před sebou nový plážový vrchol. Je jím Prague Open Beach Handball, který přivítá kvalitní celky ze zahraničí, včetně těch organizovaných po vzoru reprezentačních výběrů. Akce má rovněž charitativní rozměr, neboť výtěžek by měl být určen na léčbu onkologicky nemocných dětí. Turnaj se uskuteční za bohatého doprovodného programu v atraktivní lokalitě Horního nábřeží u řeky Vltavy a o jeho prestiži svědčí i status oficiálního turnaje EHB (European Beachhandball Tour).

Veškeré informace o turnaji i bohatém doprovodném programu naleznete ZDE