<květen 2024>

12.5.2016 otevřeno: 371 x

Pozvánka na společné jednání KR ČSH s předsedy KR KSH

12.5.2016 Nově utvořená Komise rozhodčích ČSH svou aktivní činnost zahájila ihned po volbách. Jedním z důležitých cílů, které byly nastaveny, je zintentivnění komunikace v rámci házenkářského hnutí. Prvním krokem je svolání společného jednání s předsedy Komisí rozhodčích krajských svazů házené.

Podrobnosti ke společnému jednání naleznete v přiložené pozvánce, která byla dne 20.4.2016 doručena všem předsedům KR KSH.

Termín jednání byl stanoven na neděli 29.5.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti sídla ČSH.

V rámci přípravy na uvedené jednání byly všem následně zaslány dokumenty, které proběhly tzv. "legislativním procesem", a v tuto chvíli se jedná o dokumenty schválené Exekutivou ČSH. KR ČSH žádá všechny pozvané o shlédnutí materiálů, aby bylo možné se seriózně touto problematikou zabývat. KR ČSH se na setkání se všemi předsedy KR KSH, případně s jejich zástupci, těší. Apeluje současně, aby tato schůzka nebyla odsunuta na vedlejší kolej, neboť se jedná o důležitou záležitost. Nezapomeňte, prosím, potvrdit včas svou účast!