20.1.2016 otevřeno: 4709 x

Český svaz házené nabízí svým členům novou členskou kartu, získají na ni slevy i výhody

Český svaz házené přináší svým registrovaným členům nové víceúčelové členské karty Handball Alive, díky kterým lze získat speciální slevy a výhody, mezi něž patří například možnost levnějšího tankování, nákupu sportovního vybavení, knih či vstupenek na sportovní a kulturní akce se slevami. Připravené je i rozšíření aplikace, kdy by karta nahradila stávající registrační průkazy. Házená je po aerobiku, fotbalu, lyžování a Autoklubu ČR teprve pátým sportovním svazem, který svým členům takovou aplikaci nabízí. Příprava projektu trvala více než rok. AKTUALIZOVALI JSME.

„Impulsem ke startu projektu s naší novou házenkářskou kartou byla myšlenka, jak lépe pracovat s naší členskou základnou. Věděli jsme, že chceme přinést hodnotu našim členům a potřebovali jsme více nabídnout našim současným i budoucím partnerům,“ popisuje vznik projekt Radek Bendl, generální sekretář Českého svazu házené, a vysvětluje: „Tušili jsme, že se blíží moment, kdy všechny sportovní svazy budou muset mít jasně zmapovanou svou členskou základnu pro účely spojené s čerpáním státních dotací. A chtěli jsme, aby nám registrační karty umožňovaly větší možnosti využití, než jaké nám poskytují ty současné a to zároveň i ve vazbě na náš současný interní systém, do kterého jsme v minulosti již investovali.“

Český svaz házené se spojil s firmou GTS Alive, která má v této oblasti v Česku největší zkušenosti a podobnou platformu implementovala u jiných sportovních svazů.

„Zatím nazýváme nové karty členskými a nemluvíme o nich jako o registračních kartách, jakmile ověříme jejich funkčnost, nebude bránit nic tomu, aby se z nich staly i karty nahrazující aktuální ‘registračky‘ a umožnily tak využití více funkcí najednou,“ říká Radek Bendl a přidává: „Co je samozřejmě důležité, členy Českého svazu házené tato karta a s ní spojené bonusy nestojí ani korunu navíc. Celý provoz jsme kalkulovali tak, aby byl samofinancovatelný prostřednictvím marží, které se generují používáním karet. Jedinou podmínkou pro udržení platnosti karty je tedy zaplacení každoročního poplatku, tzv. individuálního startovného, na další soutěžní ročník. Tedy nic navíc oproti současnému stavu.

Podle Radka Bendla je obrovskou hodnotou, kterou tento systém přináší, možnost přímé komunikace mezi Českým svazem házené a jednotlivými členy, což například umožní posílat veškeré informace elektronicky „do vlastních rukou“ (newslettery, elektronickou verzi časopisu Handball Plus), i lépe komunikovat mezi jednotlivými členy navzájem (nabídky školení, seminářů s možností segmentace dle jednotlivých regionů/krajů, věkových skupin apod.).

Kompletní informace o kartě Handball Alive, včetně mimořádných nabídek partnerů Českého svazu házené - Hummel, Select a Autovars, stejně jako katalog slev ve více než 1600 obchodech se zbožím i službami (kamenné obchody i e-shopy, restaurace, kulturní zařízení, lyžařské areály, festivaly atd.) jsou na internetových stránkách: clenstvi.chf.cz

Během několika následujících dnů se prostřednictvím jednotlivých klubů dostanou nové členské karty do rukou všem registrovaným členům Českého svazu házené,“ uzavírá Radek Bendl.

Pokud už Vám nová házenkářská karta HANDBALL ALIVE přišla, aktivujte ji ZDE

Příklad slev při použití členské karty HANDBALL ALIVE

- Natankování 50 litrů pohonných hmot u čerpací stanice se slevou 1 Kč/l – 50 Kč

- Restaurace, např. Pizza Burger ve Zlíně (sleva formou slevy 50 procent  z druhého jídla) – úspora  43 korun při objednávce dvou hamburgerů