22.10.2015 otevřeno: 2646 x

Hlasování v anketě pro Utkání hvězd prvních lig skončila, přinášíme informace ohledně vstupného a balíčků

Ve středu 21. října 2015 skončila anketa, v níž fanoušci házené hlasovali na internetové stránce Českého svazu házené o tom, kdo povede výběry Východu a Západu při Utkání hvězd 1. lig žen i mužů, která se uskuteční 19. prosince letošního roku v Novém Veselí.

Celkem zapojilo 1517 hlasujících a vítězové jsou: V mužské části dominoval Marek Michalisko z Nového Veselí, který povede výběr Východu. Nominaci obhájil strakonický Miroslav Vávra, a tak i po druhé povede výběru Západu. V ženské části se hlasovalo pouze o tom, kdo povede výběr Západu. S velkou převahou zvítězil havlíčkobrodský David Kučera před obhájcem Janem Salačem z Vršovic. Výběr Východu povede Pavel Rekšák z Poruby, který neměl konkurenta v anketě. Níže můžete vidět kompletní přehled výsledků ankety a pořadí.

Nabídka Handball Events – vstupenky a balíčky na Utkání hvězd:

Vstupenka na utkání mužů a žen: 50 korun

Balíček I: 250 korun – vstupenka na utkání mužů a žen + vstupné a raut na slavnostním zakončení v Hotelu Jehla

Balíček II: 650 korun – vstupenka na utkání mužů a žen + vstupné a raut na slavnostním zakončení v Hotelu Jehla + ubytování v hotelu Jehla

Vstupenky a balíčky můžete rezervovat či objednávat na:

Email: stepan.vladyka@gmail.com

FB: www.facebook.com/handballevents