<březen 2024>

14.10.2015 otevřeno: 1105 x

RHC HCB Karviná uspořádalo další seminář

Ve čtvrtek 24. 9. 2015, uspořádal oddíl házené RHC HCB OKD Karviná seminář na téma ,,Rozvoj práce nohou + obranná cvičení“. Semináře se zúčastnili trenéři Moravskoslezského regionu a jejich svěřenci.

Lektorský tým vedl profesionální trenér s licencí ,,A" Jaroslav Hudeček- trenér mužů HCB OKD Karviná a trenér staršího dorostu Karviné Radek Godál.

Seminář byl zaměřen na ukázku co největšího množství cvičení pro rozvoj práce nohou a obranných cvičení. Hráči i hráčky si mohli na vlastní kůži vyzkoušet celou řadu cvičení. Lektoři jim vždy cvičení předvedli a pak hráče i hráčky vedli a případně opravovali chyby, kterých se při cvičení dopouštěli. Seminář trval 90 minut a bohužel se nestihlo provést všechna cvičení, která si lektoři připravili. Z tohoto důvodu budeme připravovat videozáznam nejen z tohoto semináře, ale i rozšířený o další cvičení.

Na tento seminář budou navazovat i další semináře a tréninkové jednotky s dalšími tématy. Kdokoliv z trenérů nám může napsat nebo zavolat o jaké téma a v které kategorii má zájem. Rádi pro Vás ukázky cvičení připravíme.

Kontakt na RHC: Jana Hajžmanová, tel: 732 735 363, email: hajzmanova@volny.cz, rhckarvina@gmail.com

Autor: Jana Hajžmanová, RHC Karviná