30.9.2015 otevřeno: 909 x

RHC - setkání talentů v Plzni

V sobotu 5. září se v Plzni uskutečnilo Setkání talentů - společná akce RHC DHC Slavia Praha a RHC DHC Plzeň. Akce proběhla v hale a tělocvičně 31. ZŠ Plzeň.

Zúčastnilo se celkem 23 hráček z Prahy i Plzně.

V dopolední části byly hráčky nejprve rozděleny do čtyř skupin a postupně si prošly stanoviště . práce nohou . reakční míčky . přihrávky . náběhy. Druhá část dopoledního bloku byla zaměřena na spolupráci hráček. Na jedné polovině haly spolupracovaly spojky s pivoty, na druhé polovině spolupracovaly spojky s křídly. V tělocvičně měly svůj specializovaný trénink brankářky.

Třetí a závěrečná část byla věnována vzájemné spolupráci spojek. Pro křídla a pivoty pak byla připravena specializovaná cvičení zaměřená na střelbu.

Celý den se hráčkám aktivně věnovaly trenérky domácího DHC Plzeň (Jarka Šmrhová, Věra Jordanovová a Petra Johannová) a spolupořádajícího DHC Slavia Praha (Martina Papežová). Ohromný dík patří také Jitce Mertové.

Velkým přínosem a motivací pro všechny hráčky byla účast reprezentačního trenéra družstva dorostenek Jana Salače.

Všem hráčkám patří poklona za vzorný přístup a tréninkovou snahu. Těšíme se na viděnou na dalším setkání! Fotky z dnešní akce si můžete prohlédnout ZDE

Autor: Jaroslava Šmrhová, RHC DHC Plzeň