3.6.2015 otevřeno: 1807 x

RHC Dukla Praha připravilo tréninkové jednotky pro Kolín, Kutnou Horu a Mělník

Regionální házenkářské centrum HC Dukla Praha připravilo pro kluby z Kolína, Kutné Hory a Mělníka tréninkové jednotky pro jejich nejmladší házenkáře.

První tréninková jednotka se uskutečnila ve čtvrtek 19. 3. 2015 v tréninkových prostorách klubu HC Kolín. Trénink pod vedením zkušených trenéru Pavla Pauzy a Ondřeje Bílka určený pro minižactvo a mladší žactvo byl zaměřen převážně na běžecká a koordinační cvičení. Děti si kromě práce na rychlostním žebříku zasoutěžily i v různých dovednostních soutěžích.

K další tréninkové jednotce zajížděli trenéři RHC Dukla Praha dne 11. 5. 2015 do Kutné Hory, aby vedli dohodnutou tréninkovou jednotku místního házenkářského potěru. V tréninku se děti zábavnou formou zaměřily převážně na práci s míčem. Zpestřením celého odpoledne byla také tréninková jednotka zaměřená na brankařská cvičení a samozřejmě nezbytné focení.

V úterý 26. 5. 2015 zavítali trenéři RHC Dukla Praha pro změnu do Mělníka, aby na venkovním hřišti TJ EMĚ při tréninku mladších žáků ohodnotili dovednosti jednotlivých hráčů při cvičeních a dovednostních hrách zaměřených na obranné činnosti jednotlivce.

V rámci spolupráce s pražskými kluby nabídlo RHC Dukla Praha spoluúčast týmu mladšího dorostu Sokola Vršovice na mezinárodním turnaji „QUIRINUS CUP 2015“ v německém Neussu. Tento mezinárodní turnaj se uskutečnil v termínu 22. – 24. 5. 2015.