29.5.2015 otevřeno: 1143 x

Přijďte fandit nejmladším házenkářům do Žeravic

Sportovní klub Žeravice přijal výzvu Olomouckého krajského svazu házené na pořádání závěrečného SUPERFINÁLE mladšího minižactva. Závěrečný turnaj nejmladší kategorie se tak 6. června 2015 od 10 hodin uskuteční ve sportovním areálu v Žeravicích a pořadatelé Vás tímto co nejsrdečněji zvou na tuto nejen sportovní, ale i zábavnou celodenní akci.

Nuda by dětem v Žeravicích neměla v žádném případě hrozit. Zápasy v miniházené 4+1, které se budou hrát na třech hřištích bez počítání, budou doprovázeny velkým množstvím individuálních soutěží o sladké odměny. Soutěžit se ale bude také týmově, a to ve třech hlavních disciplínách: hodu na cíl, přetahování lanem a překážkové dráze. Finále těchto soutěží bude vyvrcholením sportovní části dne a odměnou vítězi každé soutěže bude velký pohár. Odpolední část programu bude uvádět profesionální moderátor Rádia Haná Ivo Spisar, tak věřme, že i on dokáže pomoci vytvořit tu pravou sportovní atmosféru.

Ve volném čase se děti mohou svést na poníkovi, nechat si namalovat obličej, zabavit se ve skákacím hradě, vyzkoušet střelbu ze vzduchovky, pokusit se namalovat obrázek, shlédnout ukázku hasičů, anebo jen odpočívat a občerstvit se.

Cílem pořadatelů je především odměnit děti za absolvovanou náročnou sezonu 2014/2015 dnem plným radosti a zábavy a motivovat je pro sezony nadcházejí. Vždyť právě tyto děti jsou budoucností našeho sportu, který máme jistě všichni rádi. Přijďte proto i Vy do Žeravic povzbudit své ratolesti a společně s námi prožít příjemný den.