17.4.2015 otevřeno: 1958 x

Ondřej Vetchý a Fond Magnesia go nabízejí podporu sportovní činnosti

Český svaz házené nabízí členské základně možnost zúčastnit se druhého ročníku s Fondem Magnesia go, od něhož mohou získat finanční výhru na podporu a rozvoj sportovní činnosti. Ambasadorem Fondu je herec a sportovní nadšenec Ondřej Vetchý.

Fond Magnesia go, společný projekt Ondřeje Vetchého a Karlovarských minerálních vod, a.s., odstartoval úspěšným prvním ročníkem na podzim loňského roku. Mezi pět sportovců rozdělili částku 600 000 korun. S ohledem na velký zájem sportovců i veřejnosti se partneři rozhodli projekt rozšířit.

Pro letošní ročník je připravena částka 1 000 000 korun, kterou Fond podpoří šest vybraných nadějných sportovců z České i Slovenské republiky. Částka Fondu se rozdělí tak, že vítěz hlasování veřejnosti na stránkách www.magnesiago.cz dostane 350 000 korun, druhý v pořadí 250 000, třetí 150 000, čtvrtý 100 000, pátý 80 000 a šestý 70 000 korun.

Podpora Fondu Magnesia go má být oceněním a povzbuzením, díky kterému se talentovaní sportovci, které čeká přestup z juniorské do seniorské kategorie, mohou posunout na ještě lepší sportovní úroveň a jít dál za těmi nejvyššími sportovními cíli.

Dopis Ondřeje Vetchého o podpoře Fondu Magnesia go je zde

Pravidla k účasti v soutěži Fondu Magnesia gou jsou zde