4.1.2015 otevřeno: 2537 x

Program Konference mládeže 2015 - ZMĚNA!

Vzhledem ke zprávě o nemoci Clause Hansena, kterou jsme obdrželi dnes v ranních hodinách, jsme byli nuceni změnit program letošní Konference mládeže.

Díky velmi dobré spolupráci s EHF se nám podařilo získat jiného vynikajícího lektora EHF, kterým je pan Wolfganga Pollany. Tento rakouský vysokoškolský pedagog a sportovní psycholog se již velmi těší na české trenérské publikum.

S původním hlavním lektorem Konference mládeže dále komunikujeme. Pokusíme se jej v blízké budoucnosti získat pro některý s dalších trenérských seminářů tak, aby velmi zajímavé téma "Dánské cesty" mohlo být českým trenérům představeno.

Nový program Konference naleznete v sekci Ke stažení - Dokumenty komise mládeže (ZDE).

Informace pro účastníky Konference mládeže

Konference mládeže bude probíhat v přednáškovém sále Gymnázia, Husovo nám. 1 (vstup z Koželské ulice) a ve sportovní hale SOŠ, Koželská 551. Akreditace účastníků bude probíhat v přednáškovém sále v sobotu 10. ledna od 8:15 do 9:00.

Balíček A:

Všechny účastníky s balíčkem A (Pá-Ne) prosíme o příjezd do Hotelu Kaskáda, Husovo náměstí 17, Ledeč nad Sázavou mezi 18. a 22. hod. Zde bude podávána páteční večeře a také dostanete veškeré informace k ubytování a klíče od pokojů.

Večeře je plánována mezi 19:00 – 21:45 v Hotelu Kaskáda, Husovo náměstí 17, Ledeč nad Sázavou. Prosíme, aby nám všichni účastníci poslali informaci, v kolik v pátek plánují příjezd do místa konání, a to obratem na email mladez@chf.cz .

Ubytováni budete v ubytovně SOŠ v těsné blízkosti haly (Koželská 551, Ledeč nad Sázavou). Ubytovat se bude možno již od cca 18 hodin do 22 hodin. Pokud plánujete pozdější příjezd nebo se na cestě vyskytne neočekávaná událost, prosím, abyste mě včas kontaktovali na telefonu 777 855 870, abychom pro Vás mohli zařídit ubytování.

Balíček B:

Veškeré stravování (začíná sobotním obědem) bude probíhat v jídelně SOŠ v těsné blízkosti haly (Koželská 551, Ledeč nad Sázavou). Ubytování bude zajištěno v ubytovně SOŠ taktéž v těsné blízkosti haly. Ubytovat se bude možno po skončení dopolední a odpolední části sobotního programu.

Balíček C

Parkování - bude účastníkům umožněno v areálu SOŠ, Koželská 551, Ledeč nad Sázavou