13.10.2014 otevřeno: 1338 x

Svazy se dohodly na disciplinární komisi WHIL

Český svazu házené 2014 zveřejnil složení Disciplinární komise interligy (WHIL). Předsedou se stal Miloš Nosek, dalšími členy jsou Zuzana Füleová a Milan Nedorost.

„V souladu s reglementem WHIL a na základě nominací předsedů Disciplinárních komisí Českého svazu házené a Slovenského zväzu hádzanej jsem jmenoval pro ročník 2014-2015 Disciplinární komisi WHIL,“ uvedl ředitel interligy Jiří Konečný a z fungování komise poznamenal: „V situaci, že se některý z členů Disciplinární komise WHIL nemůže účastnit projednávání konkrétního případu, jmenuje předseda Disciplinární komise českého svazu nebo slovenského svazu pro daný případ do Disciplinární komise WHIL jiného člena ze své komise.“

Disciplinární komise interligy jedná standardně formou per-rollam, tedy oběžníkovou formou, s využitím moderních komunikačních prostředků; v případě potřeby se k jednání schází v kanceláři Českého svazu házené v Praze nebo Slovenského zväzu hádzanej v Bratislavě.