6.6.2014 otevřeno: 3211 x

Zdařilo se – Srbsko vs. Česko na obrazovkách ČT!

Zítřejší duel první duel kvalifikačního play-off o postup na MS 2015 bude z niše v přímém přenosu vysílat kanál ČT Sport! Přímé přenosy tak budou moci čeští diváci sledovat ze všech čtyř zápasů, které CZECH HANDBALL TEAM v červnu sehraje!

Náš CZECH HANDBALL TEAM dnes ráno odletěl do Srbska, kde zítra vstoupí do další play-off série o postup na světový šampionát. Se srbským celkem se naši házenkáři v této fázi kvalifikace utkávají již počtvrté v posledních osmi letech a vzpomínky na poslední dvě série nemají nejlepší, když těsným způsobem přišli o účast na MS 2009 a 2011. Trenérské duo Haber – Hudeček bude mít v bouřlivém balkánském prostředí k dispozici šestnáctku házenkářů, kterou oznámili na včerejší tiskové konferenci v hotelu Crowne Plaza.

Výborná zpráva dnes byla záhy po odletu házenkářů do Srbska potvrzena z Kavčích hor! Po jednáních mezi Českou televizí, ČSH, srbskou federací a stanicí RTS se podařilo získat vysílací práva na zítřejší zápas a ten tedy budou moci v přímém přenosu na kanále ČT Sport sledovat také tuzemští televizní diváci!

Červnový program ženské a mužské reprezentace
kategorie kvalifikace zápas datum místo přenos
muži MS 2015, Katar SRB - CZE 7. června 2014, 21.00 hod. Niš (SRB) ČT sport
ženy EURO 2014, Maďarsko - Chorvatsko POR - CZE 11. června 2014, 20.00 hod. Sao Pedro Do Sul (POR) Sport1