<březen 2024>

2.7.2014 otevřeno: 3780 x

ŠKOLENÍ TRENÉRŮ LICENCE „B“ - Přihlašujte se!!!

Už jen týden pro přihlášení na školení trenérů licence B!!!

Český svaz házené pořádá školení trenérů licence „B“ v následujících termínech:

Obecná část: Univerzita Karlova v Praze, FTVS, 12. – 14. 9. a 19. – 21. 9. 2014

Specializovaná část: Sportovní areál Hostivice – Břve 7. – 11. 10. 2014

Závěrečné zkoušky s obhajobou písemné práce: leden 2015

V obecné části budou účastníci rozděleni do skupiny s maturitou a do skupiny bez maturity. Přihláška na školení musí být tedy doložena ověřenou kopií maturitního vysvědčení (není možné odevzdat fotokopii či originál).

Přihlášky s potvrzením oddílu a přesnou kontaktní adresou uchazeče (včetně mailové adresy a telefonu) je třeba zaslat do 10. července 2014 na sekretariát Českého svazu házené, Bolzanova 1, 110 00 Praha 1. Přihlášku naleznete ZDE.

Platbu za Obecnou část školení ve výši 3.500,- Kč je třeba uhradit na účet ČSH – 1730408504/0600 var. symbol 702 do 10. července 2014. Cena kurzu specializace bude stanovena až na základě počtu přihlášených účastníku. Předpokládáme, že cena celého kurzu, tedy obecné a specializované části dohromady, by neměla překročit 8.500,- Kč.

První část platby obsahuje:

-          náklady na výuku obecné části

Platba neobsahuje:

-          ubytování a stravování během obecné části

-          jízdné na jednotlivé části

Posluchačům nebude poskytována refundace ušlé mzdy!

Školení licence „B“ v tomto roce je organizováno přednostně pro zájemce z oblasti Čech. Pro Moravu je plánováno školení v roce 2015.

V případě, že některý oddíl vysílá více zájemců, je třeba, aby stanovil jejich pořadí (k tomu bude přihlédnuto, jestliže počet přihlášených bude vyšší než 35 osob).

Absolventi celého školení mohou obdržet osvědčení pro živnostenský úřad (podmínka pro získání živnostenského listu). Dle vyhlášky MŠMT je toto osvědčení na žádost vydáváno absolventům s maturitou. Pro absolventy bez maturity je nabízen FTVS UK „Všeobecně vzdělávací kurz“ v rozsahu 50 hodin, který může maturitu v tomto případě nahradit (více informací na www.ftvs.cuni.cz).

Michal Barda

předseda TMK ČSH